Kategorier
Stockholm

God´s away on business

Släpade runt på hela min Fuji-utrustning i går, då jag kände viss fotolust. Och jag hade också rätt kul under min korta runda och gjorde en del bilder, om än av det knasiga slaget. Ni vet.

Progressive street-gruppen på fejan pendlar i kvalitet, tycker jag. Gruppnamnet förpliktigar, tycker det som publiceras där ska vara mer avantgarde. Stundtals är det dock bara lunchgatufoto. Men senaste Progressive Magazine-pdf:en innehåller en del godis. Jag läggar bara upp mina experimentella street-bilder där, de mer vanliga lassar jag mest in i olika grupper på Flickr.

På tal om Flickr så har jag inte hört något mer efter att jag skickat in svaren på intervjun. Var antagligen för tråkig.

Snart dags för en fika på den mörka sidan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020