Kategorier
Stockholm

Gatuliv

Få se hur långt jag hinner innan tisdagsregnet börjar skvala. Har både paraply och regnponcho i högsta beredskap.

I USA köper folk vapen som aldrig förr, till och med de som röstar på demokraterna beväpnar sig. Trumpnisse har varit framgångsrik som splittrare av det amerikanska folket och uppviglar därtill högermiliser. Läskigt!

Ulf Lundells Vardagar är en tjock samling texter. Och då är jag bara i mitten av ettan, två delar återstår sen. Men jag sticker nog mellan med annan läsning. Kanske något som Frenchy Frank tipsade om i lördags, Robert MacFarlanes Underland, eller så öppnar jag Joel Meyerovitz-boken. Den senare är dock en revbensknäckare att läsa i bingen, vilket är var jag håller till när jag läser.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Gatuliv”

Härliga gatubilder. För mig är det mest Strindberg, Sara Lövestam, Jean Rys, Camus, Sagan, Selma, just nu.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: