Kategorier
Stockholm

Ramstark

Onsdag och eftermiddagsregn hotar min hempromenad, men kanske blir det som i går, blott ett milt duggande.

Flera knivrån i Orminge på sistone, Pressbyrån blev också rånad, och man bör kanske kasta ett öga bakom ryggen när man rör sig ute på kvällstid (vilket jag sällan gör). En gång hade vi kvarterspoliser, Claes och Per vill jag minnas att de hette. Trevliga var de också.

Gillar framförallt övre vänstra hörnet.

Hinner tänka tanken att kliva av och köpa 40×40-ramar på vägen hem i går, men det kan vänta. Nu slutar jag kl 16.30 och kl 17 de tre dagar som återstår så det blir tidigast på lördag som jag slår till. Sannolikt väntar jag till måndag och knallar dit efter jobbet (nedre Folkunga). Om jag känner mig ramstark nog.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: