Kategorier
Stockholm

Tack för att du…

Ett milt prasslande och enstaka plinkeplonk mot fönsterblecket berättar att det pågår ett höstregn därute. Vill helst inte gå ut, eller ladda upp nya bilder på datorn innan jag mappat alla bilder. Det skulle bli svårt att hitta tillbaka till där jag slutade i går då. Kanske går jag ner till Coop och handlar och passar på att klippa mig.

Tänker shoppa på nätet men tekniskt problem hos min bank gör att jag inte kan öppna mitt betalkort. Som det kan bli. Diskar och läser, provar igen. Nix! It wasn´t meant to be, som man säger i Danmark.

Tack för att du…

Läser ut Joel-boken. Han föredrar färg före svartvitt, till skillnad från många andra. Som sagt inspirerande.

John Szarkowski, Museum of Modern Art. Ur Joel Meyerowitz Where I find myself.

”Learning how to step back is the first sign of maturity in a photographer, a sign that you trust yourself, and also trust viewers to make the effort to read thew work without being shoved in their face.”
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: