Kategorier
Stockholm

Dimmig morgon i Suburbia

Fortsätter med hyllstädningen och skapar till sist utrymme för en omdisposition av fotoböcker och egna printar. De senare ligger i fotopappersförpackningarna och tar onödig plats på sin hylla längre ner.

Högersossen Lena Mellin skriver i Aftonbladet om v-ledaren Jonas Sjöstedts avgång: Också i Vänsterpartiets kamp mot vinster i välfärden var tonläget mycket högt. Men vinsterna i välfärden består. Trots Sjöstedt.” Och tack vare sossarna!

Dimmig morgon i Suburbia.

Suzann Pettersen har, genom golfen, lärt känna Donald Trump. Norska tidningen VG intervjuade Pettersen 2018 och även då ställdes det frågor om Trump. Hon berättade bland annat att han fuskar mycket på golfbanan. 

– Jag vet inte hur han är i affärer. De säger att om du fuskar i golf, så fuskar du med affärerna. Det som är säkert är att han betalar sin caddie bra, för oavsett hur långt ut i skogen han slår bollen, så ligger den mitt på fairway när vi kommer dit, sa hon då.

Blir ”klar” med bildvisnings-powerpointen men stordatorversionen laddas inte ner till MacBooken, vilken är vad jag ska använda den 10:e. Har över huvudtaget problem med datorn och får starta om flera gånger. Och det funkar inte att visa den via airplay på TV:n, sladden jag köpte för Kistavisningen hittar jag inte. Till sist ordnar det sig och jag kan köra genom de 92 bilderna på cirka halvtimmen väl medveten om att tiden rullar på när jag väl pratar live.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020