Kategorier
Stockholm

Skräphörna

Kollar Mysteriet med Banksy på SvtPlay. Intressant! Snubblade över en utställning med Banksy´s konst i Berlin för ett par år sen, ”The art of Banksy exhibition”. Banksy själv hade inget med utställningen att göra.

En fråga dyker upp på Insta: ”Would you like to be in the Inspired Eye Magazine?” Ja, varför inte? svarar jag, och hoppas att jag inte behöver skriva om mitt fotande igen.

Skräphörna. Inte utan att man får lite hemkänsla.

Till slut har Berlins nya flygplats öppnat, kallad Berlin Brandenburg Willy Brandt eller BER. Över sju miljarder kostade det efter att det mesta som kunde gå fel också gjorde det. De första avgångarna är planerade till söndag, får se hur det går. Osvuret är kanske bäst. BER kommer att ersätta Tegel, som stänger den 8 november. Därmed får jag så småningom fundera ut hur jag kommer från BER till Berlin Hauptbahnhof.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Skräphörna”

Latjo! Det går nog S eller R tåg, kanske rentav U från BER till Hbhf. Hoppa på Inspired Eye Magazine. Jag, fotograf Valkyrian Rabotko, intervjuades i nummer fyra. Nu är de väl uppe i sjuttio, nånting.

Klart jag hoppar på, men mina intervjuer hittills har varit så tråkiga så tåget stannar (även det från BER in till Berlin). Uppe i sjuttio nånting, tror du. Det är ju jag med. Om nu det är något omen.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: