Kategorier
Stockholm

Inga nyheter är goda nyheter

Läste en rejäl bunt Uffe-sidor härom kvällen, där han luftar sitt dåliga humör och pessimistiska syn på den mörka perioden vi är inne i nu. Känner igen mig i mycket, är på riktigt grinigt humör själv.

Bilden: den här tidningssidan ligger på Skanstullsbron när jag passerar och jag gör en bild. Knallar vidare, får för mig att kolla bilden och ser att den blev oskarp. Vänder tillbaka i 100 meter och gör om. Är mycket nöjd med den. Skulle kunna vara, inte en tidningsanka, men väl en pudelklippt tidningshare som är på skutt högerut.

Att klyva aspen är inga större problem om där inte finns en kvist i vägen. Tremeterspinnen är två meter när jag nu på morgonen kapar lite igen. På fredag drar vi igång med stenåldersverkstaden.

På tal om nyheter, läser en rubrik igen:

Matprofilen berättar: Jag svalt mig själv

En ännu bättre rubrik hade kanske varit:

Matprofilen berättar: Jag har svalt mig själv

Usel humor, jag vet!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020