Kategorier
Stockholm

Måne och stjärna

Lyckas på tredje försöket sova till kl 6, har haft alarmet på kl 5.30 tidigare. Missar morgonbussen med femtio meter och får vänta tio minuter på nästa. Promenerar inte längre, för mörkt för att det ska vara kul vara kul, och med tunnelbanan är jag på jobbet extra och lite onödigt tidigt. Men jag hinner ta en mugg kaffe innan eleverna släpps in.

Passar de yngsta eleverna på morgonen, bra start. I övrigt försöker jag förbereda vår stenåldersverkstad så gott det går med begränsade resurser.

Notifieras på bussen hem om linsleverans på kvällen. Linspaketet ska lämnas utanför dörren som senast. Blir en kapplöpning som jag vinner med god marginal. Linserna har inte kommit än och klockan är strax 19.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: