Kategorier
Stockholm

Friday downstairs

Åsså vart de fredag igen, thank God for that! På förhand ser den dock riktigt trevlig ut. Passar förskolebarnen en timme före lunch och det gillar jag ju, härliga ungar. Efter lunch och långrast drar forntidsverkstaden igång för första gruppen och det blir spännande att se hur besvärligt det kommer att vara att få till aspekvistarna som vi vill. Kidsen är motiverade och på, det är en viktig förutsättning. Kompletterade med ett skruvstycke från Clas Olsson efter jobbet igår.

Downstairs.

Väntar fortfarande på min jacka. Den sjunde november lämnade den ”avsändarlandet” som verkar vara Kina och befinner sig sannolikt på en dromedarrygg nånstans längs Sidenvägen. Nånstans mellan Surfan och Kuldja, skulle jag tro.

Får hem Frames Magazine och bilderna i den tål att tittas på. Jag är nöjd, med andra ord.

Filar på helglistan, det kan absolut bli ett besök på Galleri Kontrast och Framed, en ny hängning förmodar jag. Vi var ju på en dylik för någon månad sen. Eller om det blir ett besök efter jobbet i kväll?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020