Kategorier
Stockholm

Löv o vit prick

Går och lägger mig tidigt på torsdagskvällen. Sover nån timme och vaknar vid kl 22. Känner att jag inte kommer att somna om med ens utan tar istället och läser ut Uffes Vardagar två. Kul med våra gemensamma beröringspunkter även om han kom till Boo flera år före byggandet av Orminge där jag bor nu. Han kollar gärna fåglar ungefär på samma nivå som jag. Strax efter kl 24 var jag klar. Vardagar 3 nästa. 

Har sovrumsfönstret öppet cirka 15 cm och det blir en bra sovtemperatur. Ibland blir det för svalt så jag kompletterar med ett tomt påslakan över täcket och det funkar.  

Några glesa ackord mot fönsterblecket berättar om regn ute i nattmörkret. 

Det är paraplyväder när jag går till bussen, men båda paraplyerna mina är på jobbet. Tajmar bussen perfekt och kommer då undan regnet. 

Är det inte elsparkcyklar så är det tydligen lövblåsare som irriterar gemene man. Några är så gemena att de hotar lövblåsoperatören till livet. Lite jobbigt ljud kanske, men det finns mycket som låter.

Synnerligen trevlig dag i dag, med de minsta och med stenåldersverkstaden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Löv o vit prick”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: