Kategorier
Stockholm

New Kim såld

Läser genom Frames Magazine, lagom mycket text på engelska och bilder jag står ut med att titta på. Det är inte alltid fallet när det kommer till samtida fotografi.

Bör verkligen ta tag i fallet med mina två kraschade hårddiskar igen. Var på vippen att skicka dem till ett recoveryföretag i Haninge eller nånstans, för ett kostnadsförslag. Förutsatt att innehållet går att rädda. Tror det föll på att jag inte kunde bestämma mig för vilket postpaket jag skulle köpa för ditskicket.

Belgisk tävlingsduva såldes för rekordsumma

Den tvååriga tävlingsduvan New Kim har slagit världsrekord efter att ha sålts för en imponerade summa. De nya ägarna, som är från Kina, fick betala 1,6 miljoner euro (närmare 16,5 miljoner kronor) för att fågeln skulle bli deras.

Tänk om det är en förfalskning? Tyckte det saknades en duva utanför Coop i går.

Lyssnar på Anna von Hauswolff The Marble Eye. Asbra, om ni frågar mig. Men det gör ni ju inte.

Läser sen Steidl Magazine, som kom med Robert Frank-boken jag beställde. Bra texter!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020