Kategorier
Stockholm

Katarina

Ännu en vecka att tugga sig genom. Förväntar mig ett paket från Pen store och om tullen släpper mitt paket har jag ännu en ny jacka i min hand. En försändelse med bandslippapper bör jag få rätt snart också. Kan bli rena julafton med andra ord. 

Intressant vecka på jobbet, ska göra en variant på Grej of the Day, hoppas eleverna svarar bra på det. Ska även försöka få mer tid till stenåldersverkstaden på eftermiddagarna, så fler hinner börja före jul. Plus tre bildpass. Hinner inte riktigt planera för allt men har ju rutin att falla tillbaka på.

Får se om det blir Crimson eller beprövade Blurb som jag gör mina årsmagasin på. Har inte kollat Crimsons program frontBook än. Gillade de utställningsmagasin jag gjorde på Blurb, relativt billiga i A4-storlek. De kom i plastfickor och i det formatet kan jag printa valfri bonusbild själv. Vi får se vad det blir till sist.