Kategorier
Stockholm

Duggregn och nylagd asfalt

Läser några uffe-sidor på kvällen. Av någon anledning har bokmärket hamnat fel och jag får bläddra för att hitta rätt. Har väl några saker gemensamt med hr Lundell förutom åldern: fågeltittandet, artister vi båda gillar, som Neil Young, konsten samt Saltsjö-Boo. 

Ibland ägnar jag tid åt de viktiga detaljerna i livet, som varför dragskon i blixtlåsen alltid hamnar högst upp i desamma efter tvätt. Vilen fysisk lag styr detta? Tror inte att varken Pythagoras eller Archimedes hade nån susning.

Min hembuss har hunnit lämna hållplatsen vid Medis men släpper på mig och två till vid rödlyset. Hyvens chaffis! Må han få en fröjdeful jul!

Kliver av i förortsmörkret till duggregn och oset av nylagd asfalt. Inhandlar och inmundigar en kvartett lussebullar, huvudsakligen för att motverka skörbjugg och skörlevnad. Det blir nog en dag i morgon också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Duggregn och nylagd asfalt”

Stängt för kommentering.