Kategorier
Stockholm

Gapigt brev

Efter att jag swishat stålar till Postnord förefaller paketet till sist vara på väg den sista biten till Stora Coop i min förort. I morgon? Sen kan man ju ge sig den på att det är fel storlek. Ja ja, vad är väl en bal på slottet?

Slipbanden var till belåtenhet och höll hela arbetspasset i går eftermiddag. Nu ska det bli bättre fart på stenålderverksta´n och större omsättning på elever som får prova på.

Nån i bostadsrättsföreningens styrelse tror sig vara en god kommunikatör. Vi får ett brev i postboxen: ”Det är ABSOLUT FÖRBJUDET att ställa sopor utanför grovsoprummet när det inte är öppet och bemannat”. Nästan så jag får hålla för öronen. Skulle man efter denna utskällning ändå våga bryta mot lagen debiteras man 2 500:-. Förutsätter kanske att bostadsrättsföreningens utsända tar vederbörande på bar gärning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020