Kategorier
Stockholm

Ett paket med java

Mitt kaffepaket har kommit, men till Björknäs, jobbigt nog. DHL har en paketautomat vid Willys nere i centrum, men den har jag inte tillgång till. Får lägga in en påminnelse så jag åker till Slussen efter jobbet, för att komma på rätt buss.

Påminnelserna för gårdagskvällens guidade visning fortsatte och hann bli närmare 25 stycken. Sicket skit! Och när klockan är slagen och jag tänker kolla behöver man fixa ett konto på Moonflame. Då sket jag i det. Låter alldeles för flummigt och rätt som det är har dom lurat på en en massa bitcoin.

Ursula K. Le Guin

Vi lever i kapitalismen. Dess makt verkar omöjlig att undkomma. Men det gjorde den enväldiga monarkens också en gång. All makt utövad av människor kan människor göra motstånd mot, och förändra. Motstånd och förändring börjar ofta i konst, och ofta i vår konst, ordkonsten.

Inte helt galet med fredag igen. Och det ser ut som om det skulle kunna vara möjligt att få ledigt hela jullovet, från 21/12 till 6/1.

Alexey Titarenko – Street – Fine Art Photographer

Köpte i somras Titarenkos bok the Nomenklatura of Signs, gillar den skarpt. Minns inte om jag köpte den på C/O Berlin eller om jag beställde den när jag kom hem från den tyska huvudstaden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020