Kategorier
Stockholm

Lägga vantarna på en gran

På morgonbussen hamnar jag bakom en ung kvinna med en säregen parfym. Den luktar åt kådahållet, sticker i näsan. Bra som coronatest dock. Funderar ett tag på att smaka på bruden också, jag menar, stenåldersmänniskorna sägs ju ha haft kåda som tuggummi.

Kidsen gillade att se mig i kostym, jag fick många uppskattande tillrop. Några ettor tyckte jag såg ut som Donald Trump, vilket var mindre smickrande även om de menade väl. 

Ska jag lägga vantarna på en gran? Nej, det ska jag inte, bara onödigt besvär.

14/12 nytt Blurb-leveransdatum. Det är ju sketasnabbt i så fall! Hoppas skicka iväg färgvarianten till helgen. Behöver skapa ett vasst omslag.

Får min sexiga refilltingest i dag, sju cm lång och en halv cm tjock. Som gjord för att försvinna.

2 svar på ”Lägga vantarna på en gran”

Nej hag har aldrig set en trumpet på 32:an, var en miss från din elev. Jag bar hem en cypress som nu är min julgran på balkongen med ljusslinga- Det räcker bra, vill inte ha barr som kryper fram här och var i ett helt år efter jul.

Inga trumpeter här, nej! Det är nån annanstans det tutar. Har en rot på två meter som jag pyntat som julgran. Hämtade upp den från Danska viken för säkert tjugo år sen.

Stängt för kommentering.