Kategorier
Stockholm

Stomatol flares

I dag väntar Nobellunch och elever och pedagoger förväntas komma finklädda (frivilligt) och jag tar med mig min relativt nyinköpta kostym. Hoppas den fortfarande passar efter 3×4 lussebullar på en knapp vecka. Byter om strax före lunchen och tillbaka till vardagskläder direkt efter. Kostym är inget jag vill vara rastvakt ute i.

Beställer Finnbodaboken, hade satt den på bevakning och får ett mejl om att den finns att beställa. Kommer nån gång nästa vecka. Min 2020-svartvitt kommer den 21:a. Går att köpa om någon nu känner för att stödja konsten.

Mitt paket från Pen store, innehållande något så formidabelt sexigt som refillpatron till min nyinköpta reservoarpenna, är på väg. Julklapparna rasar in!

2 svar på ”Stomatol flares”

Stängt för kommentering.