Kategorier
Stockholm

Tack för kaffet

Ägnar en alldeles för stor tid under förmiddagen åt att försöka nå FedEx´s kundservice. Numret de skickar i mejlet avsåg samtal från utlandet, hittar ett nytt nummer som initialt lät lovande. Sen var det samma historia med musik i all evighet. Till sist svarar nån och mitt paket kommer att lämnas utanför min dörr i morgon. Slipper i alla fall slanta upp extra till UPS.

Nytt kaffe i boxen, från Brasilien, och nu har jag java för hela julledigheten och från olika delar av kaffevärlden. Nästa kaffe i jobbtermosen blir dock Colombia Tambo, ett kaffe som belönats med International Coffe Tastings ”gold medal” 2008, 2012, 2014 & 2020.

”I EN REDAN HÅRT PRESSAD och underbemannad sjukvård har situationen blivit omänsklig. De intensivvårdsplatser som behövs för att rädda liv är i princip fullbelagda i Stockholm. För att få till fler behövs det mer personal. 120 sjukvårdsanställda lånas in från Astrid Lind- grens barnsjukhus. Alla planerade operationer för barn ställs in. Läs det igen. Alla planerade operationer för barn ställs in. På obestämd tid.”

Hur fan kan Swenonius få sitta kvar, hon borde sitta inne!

Det blir inte mycket bilder gjorda dessa mörka, solfattiga dagar. Kanske till helgen?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Tack för kaffet”

Stängt för kommentering.