Kategorier
Stockholm

Bajs e inge najs

Passerar som vanligt vemodets träsk på väg till helgbussen. Talgoxe och koltrast i en buske, gräsand och storskrak i det våta. 

Går från Slussen via Skeppsbron mot Centralen där jag ämnar slanta upp för ett 90-dagars SL-kort. Studerar en sandcontainner i järnvägsparken och konstaterar att den även används som utedass. Bajs en masse. Ingen diskretion. 

Der Schnitzelschnauzer & Makkara-Matti stöter sen på problem. Vi har stämt träff på Heliga Clarre kl 14, men haket öppnar inte förrän kl 15, samma med Zummen. Det får bli en annan favorit, Blå Dörren. Wisby weisse och älgköttbullar med potatismos.

Köttfärs, gul lök, pasta och potatis, bacon, creme fraiche, krossade tomater, matlagningsgrädde, sallad och tomater. Mjölk. Det blir köttfärssås i tre dagar. Inga butiksbakade lussebullar i dag heller, får nöja mig med en påse Pågens minisar.

Kommer som vanligt hem med ett gäng bilder, somt högst medelmåttigt men denna gång blir det några abstrakta rackare skapade, som jag gillar skarpt. Kommer här endera dagen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020