Kategorier
Stockholm

Soluppgång

Den stora fördelen med att vara långledig, bortsett från att gå upp när jag vill, är alla idéer som poppar upp. Och alla grejer jag plötsligt minns att jag förlagt och skulle behöva leta efter, som till exempel extra batterier till kamerorna. Tänker eventuellt beställa en skjorta och behöver återfinna mitt måttband för att få rätt storlek.

Spelar Woody Origin puzzle på mobilen i sängen. Tänker att jag ska köra några omgångar och sen läsa. Nu går det plötsligt bra i spelet och jag slår mitt gamla rekord på 16 180, som jag inte varit i närheten av på hela hösten, nytt rekord är 21 376. Nackdelen med det är att det tar tid, timmar, och hjärnan spelsnurrar vilt. Somnar därför inte förrän efter kl 03. Går ändå upp hyfsat tidigt, runt kl nio.

Får en påminnelse på skärmen om att det är julafton imorgon. Sätter julafton på snooze. För säkerhets skull, vill ju inte missa. Ute pågårr det en sällsynt soluppgång och jag ser några bilder att göra.

En ljusstrimma dröjer sig kvar strax ovanför horisonten, över alltihopa ligger ett tjockt grått lock. Dan före dan börjar bra.

Kaffet är klart!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020