Kategorier
Stockholm

Saken är biff

Jag får tag i en köttklump, från butikens delikatessdisk. Så det blir en nyårsupé ändå. Ska väl snart ge mig på den och banka ut den. Some people like lobster better, I for one care less for them.

Läser halvgenomgångna tidskrifter som till exempel en två år gammal Vår Fågelvärld, så jag kan slänga dem sen. Fåglar i Stockholmstrakten ligger och väntar i sin plastförpackning. Är sen plötsligt trött och vilar en stund.

Tur att man har förskjutit sin insomning till efter midnatt, då hinner det sluta smälla innan man ska till och kvarta.

Ägnar lite tankemöda åt problemet med sms:en om inte går fram till nya luren. Lägger in frågan på Fejan/Applebubblan support. Har ju svårt att se själv om det är löst, då jag behöver någon icke-iPhoneägare som testar att sms:a. Får lite engagemang tillbaka men inget hittills som innebär en lösning. Får kanske gå tillbaka till Telenor-butiken med båda telefonerna. En massa nyårshälsningar utbyts med vänner och bekanta, trevligt!

Ses nästa år!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Saken är biff”

Stängt för kommentering.