Kategorier
Stockholm

Lägger på ett kol

Mejlar 1177 Vårdguiden angående mina tåfläckar, så får vi se vad de tycker. Får svar tämligen omgående (på gamla mobilen, nota bene):

Hej,Tack för din fråga.Förändringar på naglar och hud bör bedömas av läkare. Vänligen kontakta din Vårdcentral kommande vardag för att boka tid för bedömning.

I dag ska jag börja med att mappa de bilder jag hämtade hem från Flickr, nu ligger de huller om buller i ”hämtade filer”, det tar sin lilla tid. Börjar sen med bokprojekt P-huset. Det visar sig vara fel, har ingen vidare ordning på de bilderna. Vilar lite innan jag ger mig på något av de övriga bokprojekten, ”barn” eller ”hållplats”.

Ledigheten tickar ner, jag får lägga på ett kol om jag ska hinna med allt jag föresatt mig att göra. Borde ju titta på nån videokurs, men jag tycker inte om att lära mig saker via en skärm. Och jag har en Grej of the Day att göra klar.

3 svar på ”Lägger på ett kol”

Stängt för kommentering.