Kategorier
Stockholm

Lösenlösning?

Upp som en tupp, nära jag får krupp. Galet! Men jag ska ju ringa Boo VC. Kl 7.45 är grymt tidigt men ändå bra, behöver ställa om mina tider inför jobbpremiären på torsdag. Efter att ha lyssnat på telefonsvararen och gjort några knapptryckningar meddelas att jag kommer bli uppringt kl 8.15, men på det nya numret som följde med telefonen. När jag kollar inställningarna hittar jag inte mitt gamla nummer. Vad i h-e!? Det försvann kanske när jag nollade gamla nallen. Får vänta med att trixa med det tills jag hört från Boo VC.

Omslaget till senaste boken, ännu ej inskickad för tryck.

Läser ut Stockholm före Stockholm och får mig till livs hur arkeologerna lägger pussel utifrån nya och gamla fynd och att de stundtals förfäktar olika teorier. Intressant! 

Enligt Boo VC-läkaren som ringer upp är det ingen akut fara med mina cancertår, som döps om till nagelsvamptår, men att jag ändå ska boka en tid framöver för en bedömning.

Funderar vidare på var jag kan ha gömt det borttappade lösenordet. Har kollat genom min planeringskalender och mobilens anteckningar. Har hittat ett mysko lösenord, utan kommentar, ska prova det en gång till. Men det är mysko, känner inte igen eller kommer ihåg det. Och jag brukar välja lösenord som jag har en chans att komma ihåg.

Fan ta alla lösenord! Och Liverpool torskar till råga på allt! Tar bort det nya numret och ersätter med det gamla. Så nu kanske det inte går att ringa mig alls?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021