Kategorier
Stockholm

Bakslag

Får ett litet bakslag i min omställningsprocess och sover en förmiddagstimme i soffan. Ja ja. Dessförinnan har jag läst om skålgropstenar som i dag ska finns nära Årsta partihallar, där en gång flera vikingatida gårdar och gravfält legat.

Gårdagens nazistskämt är dagens borgerliga ledarsida, tycker landets främste kulturjournalist, Andres Lokko. ”Jag är livrädd för den politiska utvecklingen.”

Påminner kanske om min nagelsvamp, om man skulle komma åt att kika under nageln.

Kollar behandling av nagelsvamp och inhämtar att det finns en massa olika preparat, varav några har biverkningar, att de kostar en del och att det kan ta månader, över ett år till och med, att bli av med det. Får väl visa upp det för läkaren först och sen se vad som ordineras.

Funderar lite på vad det var för SIM-kort jag fick i går. Är det fortfarande ett kontantkort? Det återstår att se mot slutet av månaden. Vet inte om det är bra eller dåligt heller. För övrigt tycker jag att det förbannade autokorrekt ska ligga lågt tills det lärt sig fixa ihopskrivning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021