Kategorier
Stockholm

Keep on knocking…

…but I can´t come in! Går ut för att såga mig en asp, ute i trapphuset kommer jag på att jag nog behöver vantar. Men när jag ska in och hämta dem, kommer jag inte in med min nyckel. Samma nyckel jag just låste dörren med. Den snurrar och fastnar, snurrar och fastnar. Ok, jag knallar ner till aspedepån medan jag funderar på det framtida scenariot. När jag kommer hem hittar jag nere i porten numret till Låsservice dygnet runt, tillbaka vid dörren lirkar jag med nyckeln fram och tillbaka. När jag drar i handtaget, dörren står i spänn, lyckas jag låsa upp. Testar sen nyckeln med dörren öppen, inga problem. Hmm!

Kollar dokun om Hellacopters, skitbra! Inget band jag ägnat någon större uppmärksamhet, men nu när jag får se och höra dem, wow! Har för mig att de liksom jag bevistade mästerrockfotografen Johan Bergmarks Let there be rock-vernissage på Eken, men kom sent och smög lite.

Och det snöar! Det var för övrigt snorhalt när jag var ute tidigare, isigt och totalt osandat.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Keep on knocking…”

Stängt för kommentering.