Kategorier
Stockholm

Teknikstrul

Christer ”Fjellis” Fjellman mejlar och vill låna ett par av mina gamla Planket-bilder till sitt Planketprojekt. Det är först ett sjå att hitta dem och när jag gör det är de oredigerade. När jag öppnar photoshop för redigering hänger sig datorjäveln.  Får starta om flera gånger och det bara står och snurrar! Förbannat irriterande!!! Höll på att bli galen ett tag. Försöker öppna bilderna i Lightroom, men där gick det inte att hitta dem, trots att programmet påstod att åtminstone en av bilderna redan fanns i katalogen. Tog sin tid, men jag löste det till sist.  

James Wilson

“In the world of photography, you get to share a captured moment with other people.”

Bilden: Böjarna från två olika håll! Och diagonalen!

Den 29/12 beställde jag två 40×40-ramar och i går mejlade jag och efterlyste dem. Får svar att de skickat mig ett mejl den 5:e januari, att ramarna finns för avhämtning i butiken på Folkunga. Har inte sett skymten av det mejlet och eftersom jag inte fått ramarna betalade jag inte. Och åker på en förseningsavgift för att betalningstiden gått ut.

Konstaterar att maskbärarna även i dag är i minoritet. Hoppas det är dem som maskarna får till lunch när corona får tag i dem.

Vacker eftermiddag med snö på träden. Funderade i helgen på när det är dags att börja promenera och ser nu att det är rätt ljust kl 16. Just denna eftermiddag hämtar mina ramar och går Folkunga ner från medis. 

Hemkommen får jag meka ett tag med omstarter innan jag kommer in på min dator. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021