Kategorier
Stockholm

City i svartvitt

Två bokpaket att öppna när jag kom hem i går. ”Kring Hammarby sjö, 3” och ”Klass i Sverige. Ojämlikheten, makten och politiken i den 21 århundradet”.

Har köpt semlor och annat på Coop. Bär semlorna i handen och går in på Synsam för att köpa linsvätska. ”Jag vet att ni har en kapselmaskin så jag tog med mig semlor till fikat!” skämtar jag med de två kvinnorna bakom disken. De stackarna ser helt förskräckta ut. Har folk ingen humor längre?

Sen buss, bussen som enligt tidtabell och display på busshållplatsen ska gå därifrån kl 6.43 kommer först kl 6.51 även denna morgon. Inget kul att stå och vänta sju minuter längre än nödvändigt. Börjar bli dags att skicka ett bistert mejl.

Det ska snöa i NY till helgen. 

Till sist för jag ett Blurb-mejl med ett 30%-rabatterbjudande för en ny fotobok och det tänker jag nappa på. Dags med andra ord för boken ”Bus stop”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”City i svartvitt”

En fotobok som du sedan ska sitta däruppe och kolla på själv, ett ex. GRATTIS! Du fick i alla fall mig att skratta högt här på två trappor, semla och kapselmaskin, stackarskvinnor, de kan inte ha mycket kul i livet.

Stängt för kommentering.