Kategorier
Stockholm

A tender farewell

Afterwards.

Vanessa Paradis och jag tog ett ömt avsked med en lång och innerlig kram. Vi visste båda att vi aldrig skulle ses igen.  Hon betydde mycket för mig och jag var viktig för henne. What happened to her? frågar jag. She died. I met her in a container in San Fancisco or LA. If you cannot cope with the good wibes of California…

Drömmer mycket men rapsodiskt, det hoppar hit och dit och jag vaknar titt som tätt. Och varför Vanessa Paradis propsar på att ta plats i min dröm begriper jag inte. Och död är hon ju inte.

Är sen på morgonen och får genskjuta morgonbussen vid en senare hållplats. Hinner precis.

Härlig vinterdag även i dag och med mina nya kängor är det nästan, men bara nästan, att jag längtar ut på rast.

I dag är huvudet med hela vägen hem och jag kommer ihåg att köpa skavsårsplåster på förortsapoteket.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021