Kategorier
Stockholm

Is 1

Det blev en massa isbilder så det får bli en isvecka efter förra veckans abstrakta.

Beställer min bok Bus stop från Blurb. Skriver till supporten och frågar varför den måste tryckas i USA och inte i Europa. Bara fraktkostnaden är 392:-! Tillkommer tryckkostnaden, hade jag inte fått 30% rabatt hade jag inte kört Blurb.

Därmed har jag betat av helgens lista nästan till punkt och pricka. Det blir ingen kahoot skapad denna helg, GOTD är viktigare.

Letar efter skavsårsplåster för fossingen, hittar inga. Får anbringa ett slikt när jag kommer till jobbet, där vet jag att jag har. Sätter kanske på ett vanligt plåster, skinnet på högerhögerknölen är lite avskavt.

Sverige kom tvåa i handbolls-VM, har inte sett en sekund. Men det är en urstyv prestation!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Is 1”

Stängt för kommentering.