Kategorier
Stockholm

Idealt

Inleder helgen med en kopp té innan jag vattnar blommorna. Den vanliga arian i duschen låter som ett hest kraxande och jag bestämmer mig för att gå i ide, åtminstone för den här dagen. Inte helt idealt eller precis just det.

Och i Indien bränner man bilder av Greta Thunberg.

Ambrose Bierce:

“Photograph: a picture painted by the sun without instruction in art.”

Bilden: Skuggan av en häck tycker jag är fräck.

Helglistan innehåller några utomhusaktiviteter som sannolikt ställs in, annars är det lugnt. Kan ju alltid städa, typ dammsuga, om jag har lust. Och jag har en hög med lokalhistorisk litteratur att tugga mig genom. Det ska inte behöva gå någon nöd på mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Idealt”

Är det förkylningskrax däruppe? Annars så är det ju strålande vintersol! Jag har redaktionsmöte 14, förberedelser, så det blir bara en testsväng, solsväng, hoppas även du får en sådan.

Gillar uttrycket; SPLENDID ISOLATION. Känns väldigt positivt. Min allra äldsta och bästa vän, Pat Jungstedt, numera död, engelsk dam, förmanade jag: Var rädd om dig, jobba inte förmycket och honsvarade: I am the Queen of Laziness! Liknande underbart uttryck!

Stängt för kommentering.