Kategorier
Stockholm

Krax, krax

Vaknar redan kl 6. Skickar meddelanden till mina kollegor och kraxar in ett meddelande om min sjukfrånvaro på skolans telefonsvarare. Kan sen inte somna om. 

I dag ska jag nog våga mig på en provianteringsrunda ner till Coop. Jag är ju inte dödssjuk, bara förkyld. Det lutar åt en laddning med köttfärssås och pasta eller potatismos. Det slinker nog ner ett tvåpack semlor också, om jag känner mig rätt.

Bilden: Här har jag nytta av mitt tele och ändå kommer jag inte så nära som jag ville utan är tvungen att beskära bilden. Det är ljusrutorna innanför fönstret som jag vill åt, med fönstret som inramning. Nåt åt det suprematiska hållet.

Det blir mycket musik när jag går hemma och skrotar. Tidigare Thin Lizzy/Gary Moore, lite David Byrne/Talking Heads och senast Brian Eno, som var med i Roxy Music och var med på Bowies Berlinalbum – och lirade med Talking Heads. Robert Fripp var med också, i Berlin, King Crimson-gitarristen. Here Come the Warm Jets heter en bra Brian Eno-platta.

Går in på Synsams webbsida och avbokar synundersökningen. Bokar ingen ny tid då jag inte vet hur förkylningen utvecklar/avvecklar sig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021