Kategorier
Stockholm

Ut eller in

Med nässprej och treo känner jag mig hyfsat okej. Vad det innebär för dagen och helgen vet jag inte så här tidigt på förmiddagen. Kanske företar jag mig en fotoexkursion till de mer tätbefolkade områdena i min närhet. Frågan är vart. Lite nytt får det ju gärna kännas, även om jag brukar få med mig bilder hem ändå. Tuben till Ropsten och sen Frihamnen, kanske?

Samtidigt får jag tillfälle att testa klädseln, vill kunna promenera utan att bli nedrigt svettig. Men det är nog en knepig historia, får välja mellan att klä mig tunnare och gå mig varm, och tjockare för att inte frysa innan jag börjar promenera.

Bilden: Ett diagonalt delat fält, bokstäver och en röd pil. Det duger för mig.

Det kan lika bra bli en hemmadag. Bestämmer mig runt elva halv tolv. Men solen lockar, det gör den. Just nu vet jag varken ut eller in.

By definition, you have to live until you die. Better to make that life as complete and enjoyable an experience as possible, in case death is shite, which I suspect it will be. Irvine Welsh

Irvine Welsh
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021