Kategorier
Stockholm

Sopigt!

Min bostadsrättsförening har skickat ut ett nytt fint meddelande:

VIKTIG INFORMATION FRÅN STYRELSEN
GROVSOPRUMMET KOMMER ATT STÄNGAS 31 MARS
Detta p.g.a att reglerna för grovsoprummet inte efterlevs av alla boende

Det är något ömsint och vackert med kollektiv bestraffning! Men jag fattar inte logiken, grovsoprummet är öppet en timme på kvällen onsdagar och söndagar och de som dumpar sopor utanför när grovsoprummet är stängt lär ju bara fortsätta med det. Det här drabbar bara oss som går dit när det är öppet.

Får ett fullbordat skavsår av mina lättviktskängor. Får plåstra om det, byta till promenadskorna och sen känna hur det känns att gå. Har inget minne av att jag har haft problem tidigare, de här kängorna hade jag ju när jag jagade Friska Nacka-pinnar.

Fixar med FedEx att de lämnar min blurbförsändelse utanför dörren. Det är bara två tunna magazine så jag tycker de borde kunna petas in i brevinkastet. Det återstår att se när jag kommer hem i morgon kväll. Men förbaskat mycket smidigare än UPS.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Sopigt!”

Jaha undrar vad som händer med grovsoporna som kommer att dumpas därutanför i alla fall. Senast skulle det bli vite på 2500 kr om det dumpades där. Men de lär ju vara svårt att veta vem som dumpar eftersom ingen kamera övervakar området.

Dessutom har styrelsen ingen dialog med de boende. Stängt möjligheten på webben. Inga informationsmöten. Vad kallar man det när en överhet bestämmer och inte alls frågar sina undersåtar?

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.