Kategorier
Stockholm

En panering eller tre

Efter en stunds vila hasar jag upp ur sängvärmen och tänker att jag ska testa en kopp kaffe igen. Det har blivit minimalt av den varan på sistone. Inte en milliliter ens under vecka som gick. Har fortfarande känningar i skallen, ett svagt tryck typ. Får testa trepanering, eller om det hjälper med en enkel.

Solen till trots lutar det åt en hemmadag ändå. Känns som att hågen står till lite vårstädning, utan att överdriva på nåt sätt, och kanske till sist kika på Books on Demand-grejen. Det kan ju inte bara vara snack hela tiden, dags för verkstad. Och när min bostadsrättsförening stänger vårt grovsoprum i slutet av mars, vill jag hinna dumpa så mycket som möjligt innan. Och det är rätt mycket som är möjligt. Har heller inte riktigt hunnit ägna den tid åt de senaste fotobokinköpen som de verken förtjänar.

Har precis börjat publicera bilder ut förra veckans bildmapp och jag klarar mig på de bilder som väntar. Vilket inte utesluter att det blir en utflykt i morgon istället.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021