Kategorier
Stockholm

AM

Röjer lite bland morsans kvarlåtenskap och slänger brodyr-, virk- och andra textila beskrivningar samt matrecept vilket resulterar i en tömd låda. Inte illa. Resten återstår dock.

Lyckas jag klä mig rätt borde det bli en morgonpromenad till jobbet. Skulle behöva en dryg avfettning efter en lång vinters semmelfrossa.

Bilden: Ett rätt litet urbant utsnitt med vattendroppar och en tag eller motsvarande. Tror jag gjorde denna med mobilen.

Dag två av sportlovet och det blir en tjugofem minuters promenad till en lekpark efter lunch med hela spåret, från förskoleklass till treor. I går fick jag ihop 7899 steg, det borde bli avsevärt många fler i dag, särskilt om jag genomför dubbla jobbpromenader, att addera till den ovan nämnda.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021