Kategorier
Stockholm

Energi

Som vanligt sitter jag på morgonbussen och försöker fabricera ursäkter för att inte promenera. ”För kallt” är den minst dåliga. När jag kliver av vid Skanstull blir det ändå en vänstersväng istället för till höger ner mot tunnelbanan. Rätt skönt att gå, jag tänker bra då.

Ackompanjeras av nötskrikors allt annat än vackra skri och sparvarnas tjirpande in och ut ur snöbärsbuskarna medan sju björktrastar tyst letar frukost på en nyligen tinad gräsmatta. 

Lägger under förmiddagen ner cirka trettio meningslösa minuter på FedEx kundtjänst, för att efterlysa mitt paket.. En massa skitmusik, inget som helst meddelande om plats i kön. De sista försöken kopplades bara bort. Till råga på allt ligger försändelsen utanför dörren och väntar när jag kommer hem.

Får 41 kyliga bilder från Sthlms fotoklubb via dropbox, att kora en vinnare ur och kommentera. Lika bra att ta itu med det bums.

Är pigg nog att gå ner med en massa förpackningar till återvinningen, trots att jag tillryggalagt 13 888 steg under dagen. Jäklar anåda!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Energi”

Du har inte haft funderingar på att skriva text till dina bilder? Du skriver ju djävligt bra, säger den utbildade förlagsredaktören, två trappor ner i slummen.

Tack för det. Vi snackade om det i dag, men jag tycker inte att det jag skriver i bloggen passar som text i en fotobok.

DÅ är det bara att skriva en annan text som passar till foton. Banga inte för det, en BAGGIS för dig!

Stängt för kommentering.