Kategorier
Stockholm

Kapten Zoom

Tar mig samman och skär till och monterar två printar i lika många ramar. Nu hänger de fint på väggen, om än lite lägre än de övriga två kvadraterna på samma vägg.

Fixar en tredagars köttfärssås, man vill ju inte svälta ihjäl bara för att man är ledig. Den blev bra!

Tänker mig ett nytt försök med Nordeas kundtjänst men då vill inte musen vara med. Dags för femtielfte omstarten. Försöker logga in med QR-kod men det bara snurrar – ”hämtar”.  När jag väl kommer åt att ringa får jag samma jävla robotsvar, ”var vänlig återkom senare”.

Punktligt kl 18 kontaktas jag av Stockholms fotoklubb för ett test av zoom-funktionen inför min bildvisning på tisdag kväll. Fantastiskt nog funkar det utan mankemang, jag hajar var jag ska klicka. Kapten Zoom, cést moi! Därtill vill de att jag ska livekommentera de 12 bilder jag valde ut av de 54 jag fick mig tillsänt. Det blir en lång kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Kapten Zoom”

Ja det liknar Kapten Zoom- loggan. Anders Linder som jag stuffadd med på samma dansgolv 1968 (då du inte var född) närmare bestämt på Nationalmuseum. Jag med min blivande man, han med sin hustru Alla Roll och Lill Lindfors var uppe med nån. Hon hade stått och sjungit i Nationalmuseeums trappa någon stund innan. Såg sen Anders Lindérs Snobben, han var strålande som Snobben. Och min man blev kursare med Alla Rolls bror Martin Roll. Många minnen med Kapten Zoom.

Stängt för kommentering.