Kategorier
Stockholm

Schnee-sne, not me

Har fått lite trevlig och positiv feedback på min bildföreläsning. Någon hade till och med blivit inspirerad och det gillar jag.

Fejan har den avigsidan att man stundom blir taggad i någon utmaning, nu är det en reseutmaning. Kanske skickar jag sen stafettpinnen vidare till Rulle Rubank, som jag vet älskar sånt här. Dessutom har han precis gästat Visby.

…na stängs!” Snön yr över Sockenplan T där jag står längst bak på plattformen och väntar på truppen mot stan. Bakom mig stannar Hagsätratåget.

Det är bra drag i Evert, han friskar på. Rätt läckert ändå, när man är rätt klädd. Jag blir ju inte sne för lite Schnee. Borde kanske hoppat av på Gullmars och gått över bron till Skanstull, för konsten skull.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

Ett svar på ”Schnee-sne, not me”

Stängt för kommentering.