Kategorier
Stockholm

Se upp för Evert

Kan konstatera att 3O is da shit. Svepte bort huvudvärken i ett nafs, eller om det var i ett nufs. Synd att kuren inte hjälper mot min förbannade datormus. Den förtjänar en grym behandling som den bär sig åt.

Och det hinner bli torsdag. Eventuellt är snösmockan Evert på väg åt vårt håll och då kanske man bör packa ner en spade så man kan ta sig fram.

Det skojigaste med Grej of the Day är ledtråden som eleverna får minst en helg att klura på, några gör det tillsammans med familjen. Utan vuxenhjälp är den knepig denna gång, en röd punkt, ingen av kollegorna knäckte den utan att jag hjälpte dem.

Statistiken för bloggen kan inte visas av någon anledning. Den är sällan något att jubla över men ändå kul att se.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021