Kategorier
Stockholm

Förortsvintern över?

Vi får hoppas att det här över för den härgången, vintereländet. Eller, det enda felet med den är att vi hann få en försmak av våren innan snön kom åter. Men om några dagar är vi uppe i cirka 7-8 grader och man kan hoppas på en svenska vår.

I kväll slänger jag ytterligare en flyttkartong med mammas målade alster, och ett par av mina tidigaste. Och kanske ryker gamla resväskan också, som verkligen är ett viktigt och kärt minne från familjens resor till och från Dalarna, Härjedalen, Västerbotten och Lappland.

Onsdag och de Nationella proven fortsätter med oförminskad hastighet och frekvens.

Bra maskstatistik på morgonbussen ett par dagar, men vi är få som åker. Tunnelbanan är som vanligt, tror jag, går ju ena vägen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Förortsvintern över?”

Du är som yngsta sonen Johan, han fick en låda man hans gamla tröjor från skoltiden och han slängde mesta och han slängde familjens alla VHS-band, när han fick förvalta dem. Tänk innan du slänger alla minnen, Matti. Du har ett långt liv kvar, för att du ska bli pensionär endera året innebär inte att du ska dö.

Har inte plats för 13 flyttkartonger med minnen och jag har en massa skräp efter mig själv också. Och det jag inte slänger nu får jag betala för att bli av med.

Stängt för kommentering.