Kategorier
Stockholm

Röj röj

Får strax ännu ett bokpaket från Bakhåll förlag: Willy VlautinMörkret som faller och Birgit VanderbekeTillräckligt bra. Båda böckerna har fått fina recensioner.

Skam den som ger sig, jag lyckas till sist få luft i däcken på pirran. Skönt, det var lite tungt att skjuta på den när däcken nästan var tomma. Nu kan jag lasta på lite mer och slipper gå flera gånger fram och tillbaka till grovsoprummet.

Göran Sommardal:

”Den som sitter på Facebooks potta kommer inte att få skita i fred.”

Fixar till en Grej of the Day, ledtråd – tyngre än luft. Är inte helt färdig men hoppas hinna komplettera den under dagen. En dag som nog får bli en hemmadag till, har fått upp städångan och då den länge har lyst med sin frånvaro vore det dumt att inte utnyttja det. Och jag har bara tre tillfällen till att dumpa skrot och skräp i grovsoprummet. Röj röj!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

6 svar på ”Röj röj”

Ska du flytta? Eller beror ivern på att soprummet ska stängas. Då har du en pirra. Fina skivor. Du vet att du kunde sälja dem. Ingen bil? Inte jag heller längre. Om jag väljer ut 8 som jag trott från början. Och då blir det kanske en del albim. Zara, indrar om det är Zara Leander som ung. Alice Babs. Häpen och hänförd. Tjajkovskijs Svansjön har jag i rysk inspelning. Idag har jag tid att gå igenom. Meddelar mig sedan.

Man kan röja efter gammalt för att locka fram nytt. Och man kan röja bara för att man vill vara full ifan och ha lite kul eller festa och slå klackarna i taket och ställa till och inte gör det nåt, bara djävligt kul för stunden. Vilket röj! Men sen! Bättre röja gammalt för nytt!

Röjer gammalt men inte för att ersätta det med så mycket nytt. Kvar att slänga är allt yrkesrelaterat jag samlat på mig under snart 44 år. Behöver en papperstuggare till en del av det.

Rätt mycket att tugga själv. Minns att jag kollat hur mycket en sån kan kosta och det skiljer ganska mycket från de billigare och klenaste till de dyrare och mer robusta.

Stängt för kommentering.