Kategorier
Stockholm

Inuti

Inga glasögon i dag heller och nu har det gått två dagar längre än de två veckor som det tas i butiken. Vet inte hur de kommer till mig heller, hämtar jag dem på Synsam, eller på PostNords utlämningsställe i Coop i postboxen eller med bud till dörren.

Lite fågelobservationer på hemvägen. Först ut en häger som med typiskt tunga vingslag tar sig fram ovanför motorvägen, vid Skurubron ser jag en flock på tio större fåglar på väg mot nordost, ingen gåsaplog med sannolikt gäss ändå. I Orminge bevisar kråkorna att de är födogenin, en har hittat en soppåse som den hackat sönder, en annan hänger i en fröautomat och pillar ut solrosfrön eller dylikt.

Testade utan mössa i dag, på gränsen till acceptabelt för skallen.

Segt med det här inlägget, det står och autosparar i evigheter. Hinner beställa en papperstuggare, eller dokumentförstörare som det heter.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021