Kategorier
Stockholm

Lossa dåtidens hud

Ägnar den bättre delen av tiden före Champions league åt att leta efter mina glasögon. Eller den sämre delen eftersom jag inte kan hitta dem.  Men där är de ju, på golvet. De nya? Inte ett pip. Och snart har det gått en månad sen jag beställde dem. Men jag fick en paketavi i postboxen, kan var pinnletarbrallorna. Hämtas före 31 mars står det dock, hmm.

Sysslar med kartläsning en stund, funderar över vilken strategi jag ska välja, vill ju att det ska räcka länge. Senast betade jag av så många pinnar det gick i ett område, vilket tog flera timmar. Den här omgångens pinnar är väl spridda även de och går utmärkt att dela upp.

Lite senare i kväll alltså, Bayern – PSG, höga förväntningar på den matchen. Skulle kunna vara final. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021