Kategorier
Stockholm

Käpprätt

Vad göra denna söndag? Jaga ner ett gäng nackapinnar, kanske? I så fall startar jag nog med käpp ett så det blir käpprätt, nere i Nyckelviken. Dagens allsvenska fotboll går för min del av stapeln kl 17.30, så det är gott om tid. Vid 11-rycket bestämmer jag mig.

Och fotbollens patetiska svans slåss såväl i Göteborg som i Stockholm.

Läser om Zorn, aktuell med en utställning på Nationalmuseum, Zorn – en svensk superstjärna: ”Plötsligt visar det sig också att Zorn målade Ester Blenda Nordström, i en avslappnad pose vilande på en divan. Porträttet beställdes av en beundrare till denna journalistpionjär och målades 1915.” Det hade jag ingen aning om!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Käpprätt”

VA kul: ”Plötsligt visar det sig också att Zorn målade Ester Blenda Nordström, i en avslappnad pose vilande på en divan. Porträttet beställdes av en beundrare till denna journalistpionjär och målades 1915.” Undrar om Fatima vet om det, ska fråga. Såg nya kartan, de pratade inte om pinnar, utan nåt annat. Men det? ska finnas vid de runda ringarna på kartan. Lycklig du är som kan pinna på. Jag råkar alltid ut för joo, helt oförutsett, kan inte planera.

Stängt för kommentering.