Kategorier
Stockholm

Vår i träsket

Henschhhhriksschhhdal, bussutropet ville vara extra tydlig. Vid nästa hållplats var det istället knäpptyst.

Eleverna är inte vana vid att jag inte är på plats när de kommer på morgonen och jag får ett översvallande välkomnande när de ser mig strax före klockan tio. Börjar sen min dag med att passa förskoleklassen, som vanligt hur trevligt som helst. Älskar att snacka med dem, ett par elever från parallellklassen som jag också känner var där och fick höra av ”min” förskoleklass: ”Matti är mycket populär i vår klass”. Stenåldersverkstad efter tacoslunchen, trevligt det också. 

Kahoot före mellis, livligt men de hade kul. De som var kvar hade sen roligt tillsammans nere på ängen. Stängde sen skolan dvs var siste pedagogen kvar med de sista eleverna. Trevligt även det. En mycket bra dag, med andra ord!

Ska bara sätta ihop en helglista under aftonen, sen är jag färdig för dagen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Vår i träsket”

Trist blir det, när BÄSTE pedagogen stänger dörren. Hoppas det blir minst ett år till.

Stängt för kommentering.