Kategorier
Stockholm

Jungfrusil

Får min jungfrusil efter jobbet. I’m a survivor! Eller jinxar jag nu? Excellent mottagning av en sköterska som ser min mörkblå adidasmärkta tischa skymta och undrar om det är en djurgårdströja. Det är det inte utan min New York City Fotboll Club-t-shirt. Råkar sen tappa en del kort på givet i sambandet att jag med frusna händer lirkar upp mitt ID-kort, då ser hon mitt medlemskort i Djurgården och blir glad. Sprutan kändes inte alls, till skillnad mot svininfluensaditon som var ett rejält nyp i armen. Sen får jag sitta och vänta i en kvart.

Skitväder, motvind och snö. Utanför F&S håller hurtbullarna värmen till musik. I postboxen ligger ett brev från regionen/1177 och i vilket jag erbjuds vaccin mot Covid-19. Se där! Trodde de hade kolla på vilka som tidsbokat och fått vaccin redan. Väntar istället på nästa brev, om cirka sex veckor, gällande spruta två.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Jungfrusil”

Fick också erbjudande om vaccin en vecka efter jag fått min först. Nej, de har ingen koll, det hinner inte med. Undran om jag skulle anmäla mig igen och om de skulle sticka igen. Någon registrering har de väl ändå.

Stängt för kommentering.