Kategorier
Stockholm

Strand

Frös rejält ute på skolgården i går under de cirka 80 minuter jag var ute. Upptäckte att jag glömde mössan hemma när jag gick till bussen och hade inte tid att vända tillbaka och hämta den. Lyckades leta upp en dunväst, men det var kallt i blåsten ändå.

I dag surrar det i kroppen av alla möjliga och omöjliga fejkade biverkningar och jag tror jag behöver bälga i mig pilsner. Sätter segel för sjögång på Biskop Bellman. Och det blir dunjacka och mössa på, solen lyser förvisso men det är förrädiskt kallt ute.

Söndag från kl 15 till ungefär 19.30 är vikt åt fotboll.

Försöker hitta tunnbröd som smakar som det hembakta man fick uppe i Slättberg, Orsa respektive Björkheden när det begav sig för 60 respektive 50 år sen. Men det är omöjligt, de tunnbröd jag får tag i smakar inte alls lika gott. Har fått för mig att det ska vara rågmjöl i´t.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021