Kategorier
Stockholm

Sön 25/4 Fyrhörning i trä

Tänker sällsynt på en framtida utställning och får en tokig idé. Den ärt svår att beskriva när jag inte vet vad grejen heter, poster display rack, typ. Men, om man skulle ta några såna där bläddringsbara postervisare i olika storlekar och ha dem stående på gallerigolvet, kan man ju visa betydligt fler bilder än vad väggarna eljest tillåter. Och ha olika teman för varje. Kul, va?! Nähä, inte det. Jaja, livet går vidare.

Lyckas på nåt visorna om efter att ha vaknat strax efter kl 6. Kliver nu istället upp halv 9. Ute blåser det friskt i vårlönnens krona och jag får se om jag över huvud taget går ut i dag. Det enda jag behöver är kaffe. Det kan dock bli en promenad till den resterande Ormingepinnen nere i Hasseludden nånstans. På helglistan har jag att lägga in min semester och att rensa badkarsavloppet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Sön 25/4 Fyrhörning i trä”

Ju blädder som komplement till din fysiska visning, blädder av det du inte kan släpa med dig och så kan du sälja ännu mera, det på bläddret även.

Stängt för kommentering.