Kategorier
Stockholm

Sacked!

Som jag trodde fick jag sparken vid mitt möte med min närmaste chef. Att min kollega tryckt hårt på att hon vill jobba med mig nästa läsår, eller att jag känner mina blivande elever och de därför skulle få en mjuk skolstart vägde lätt mot min – ålder! Ren åldersdiskriminering, alltså! Och de har ingen på den tjänsten utan den är vakant, så med anda ord: vem som helst utom jag. Otacksamt är bara förnamnet!

Så, bara att inleda depparperioden!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

6 svar på ”Sacked!”

SÅ tråkigt att höra, eftersom du verkligen ville fortsätta. Men då öppnar sig andra möjligheter för dig, du har talang, för så mycket. Det kommer att bli bra. Har ingen sagt till dig att arbetslösheten är mycket stor och det kanske har varit med i tankarna att yngre får chansen. Jag har tänkt på det, men va fan. De har inte tänkt på barnens bästa, att de vill ha dig kvar. DU får använda din fantasi, din fallenhet för foto och för att skriva, verkligen. Där finns stor möjligheter!

Skönt med folk med känslor och som bryr sig. Det är sån jävla brist på empati i samhället!

Stängt för kommentering.