Kategorier
Stockholm

Nära döden

Noterar att mitt SL-kort går ut strax efter att jag gjort min sista dag på jobbet. Bra tajming! Får sen räkna på det billigaste sättet att resa, periodkort eller lösbiljetter. 

Nära döden-upplevelse med min iPhone på morgonbussen i går. Jag har den i samma ficka på västen som min plånbok, en ficka med lodrät öppning. Strax före Londonviadukten tar jag upp mobilen för att fota och stoppar sen tillbaka den. När jag kliver av på Skanstull tar jag fram plånboken med sl-kortet och känner att mobilen inte är där längre. Känner på jackfickorna, inte där heller. Känner sen något hårt i höjd med magen, jag har missat fickan, stoppat mobilen innanför västen varvid den hamnat i en meshficka på insidan. Puh!

Får till sist min påse kaffebönor i postboxen, Peru Finca la Requia.

Regn för all framtid med start idag. Rena syndafloden.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Nära döden”

Din pension verkar bra, du behöver i alla fall inte leva på bostadsbidrag.

Tjena Matti! Jag trodde ett tag att du skulle köra vidare en termin. De där med det ekonomiska gällande pension är ingen höjdare direkt. De vore kul med ett sammanträffande framöver. Får mitt andra stick den tjugoandra maj, så snart kanske man kan börja ströva igenom stan igen. De är alltid spännande bilder du lägger upp. Du har verkligen förmågan att de små detaljerna som blir intressant.

Tjenare, Sven! Jag ville köra ett läsår till men fick inte. Jag får mitt andra stick i början av juni. Så visst kan vi ses.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.